OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

Anuaris de l’Enciclopèdia

Divulcat està d'aniversari!

Publicat el 20/02/2019 per mpradas@grec.cat

El 14 de febrer passat vam celebrar el primer any de vida de Divulcat, el projecte de divulgació científica en català impulsat per la Fundació Enciclopèdia Catalana.

Durant l’any, els articles s'han anat succeint un rere l'altre, i amb cadascun d’ells hem après molt gràcies a les informacions, curiositats i dades altament interessants que els experts, que col·laboren desinteressadament a Divulcat, han compartit amb tots nosaltres. En aquest punt, volem agrair l'esforç que fan tots els que escriuen a Divulcat, perquè sabem el temps que hi dediquen, un temps que treuen d'entre les desenes d'activitats que han de dur a terme en les seves institucions i centres de recerca.

Aquest any, i de manera incipient, també hem tingut l'oportunitat de compartir unes trobades presencials amb els seguidors de Divulcat: la xerrada inaugural de Divulcat, a l'Ateneu Barcelonès, i les dues visites al sincrotró Alba. Perquè pensem que la ciència, a més de llegir-la, cal escoltar-la, veure-la i tocar-la, de cara al futur continuarem organitzant trobades presencials d'interès per a tothom.

Les xarxes socials Twitter i Facebook i el butlletí ens han permès crear una comunitat de 4.000 persones interessades per la ciència, la comunitat Divulcat.

Ens sentim satisfets dels resultats, però no ens aturem. Volem continuar compartint ciència, més i millor, i esperem que ens acompanyeu en aquest camí. Comptem també amb els vostres suggeriments i comentaris.

 

Equip Divulcat

Llegir més...