OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

Catalunya romànica

L’Anuari 2019 ja es pot consultar a enciclopèdia.cat

Publicat el 12/02/2020 per jomv@grec.cat

Els usuaris d’enciclopèdia.cat ja poden consultar l’Anuari 2019, que recull els fets, les personalitats, els avenços científics i tecnològics, les novetats culturals i els temes de debat que han estat més presents en l’àmbit públic al llarg de l’any 2019. 

L’Anuari és una obra que ajuda a entendre i interpretar millor les tendències del món en què vivim, a partir de l’anàlisi que científics, acadèmics, historiadors i especialistes de les arts i les lletres fan de 40 branques del coneixement: alimentació, arqueologia, arquitectura, art, astronomia, cinema, dret, economia, ensenyament, cultura popular, història, informàtica…, entre moltes d’altres. En una època complexa i de canvis continus com l’actual, l’Anuari és un referent especialment útil i que ens pot acompanyar durant tot l’any, com ho fan els grans anuaris del món.

L’estructura de la publicació comprèn una cronologia dia a dia, els personatges destacats, els obituaris i el Balanç temàtic, a partir de l’anàlisi que científics, acadèmics, historiadors i especialistes de les arts i les lletres fan de 40 branques del coneixement: alimentació, arqueologia, arquitectura, art, astronomia, cinema, dret, economia, ensenyament, cultura popular, història, informàtica…, entre moltes d’altres. Aquest any l'actualització política dels estats, a diferència d'anys anteriors, ha estat inclosa dins la secció de Política del Balanç temàtic. A més, a manera de síntesi de l’any, l’Anuari ofereix una completa Panoràmica de l’Any.

Tot i no formar part de l’Anuari 2019, n’és un complement la publicació El món en xifres, a la qual s’hi remet a fi de poder consultar les principals dades estadístiques dels estats.

Llegir més...