OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

Cronologia dels Països Catalans i del món

Monuments romànics de la Ribagorça

Publicat el 16/07/2020 per mpradas@grec.cat

Quasi 600 nous monuments romànics corresponents a les comarques de la Ribagorça ja es poden consultar al portal www.enciclopedia.cat. Els articles de l'Alta Ribagorça Oriental, l'Alta Ribagorça Occidentalla Baixa Ribagorça Oriental, la Baixa Ribagorça Occidental se sumen als de les comarques del Gironès, el Pla de l'Estany, la Selva, la Garrotxal'Alt Urgell, AndorraOsonal’Empordàel Segrià, les Garrigues, el Pla d’Urgellla Segarra, l'Urgell, la Cerdanya, el Conflentel Bagesel Ripollèsel Solsonès i la Vall d'Aranel Barcelonès, el Baix Llobregat i el Maresmeel Pallarsl'Alt Campel Baix Campla Conca de Barberàel Prioratel Tarragonèsl'Alt Penedèsel Baix Penedèsel Garrafl'Anoiala Noguerael Vallèsel Berguedà i el Rosselló.

El portal disposa de tres vies per a consultar les diferents monografies i monuments de Catalunya romànica:

  • amb la cerca individual d'un monument dins de la caixa de cerca 
  • fent ús del “Sumari”, que permet navegar pels diferents articles
  • passant pàgines (o articles) endavant o endarrere, com si fos un llibre, entre articles, fent servir els titulars que hi ha a la part superior i inferior de cadascun dels articles.

Recordem que el fons digital de www.enciclcopedia.cat és de consulta gratuïta per als usuaris registrats (podem accedir-hi mitjançant aquest enllaç: inicia sessió; si encara no n’ets usuari, dona’t d’alta).

Llegir més...