OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

☰ Navegació pel sumari

Anuaris de l’Enciclopèdia

El que cal saber de la preparació per al part

  • La majoria de centres sanitaris dedicats a l’assistència de l’embaràs i el part ofereixen cursos d’educació maternal en què la dona pot aprendre tècniques adreçades a millorar el control sobre les parts del seu organisme que intervindran en el part i per a reduir l’ansietat que aquest li pot causar, de manera que podrà aconseguir de col·laborar activament en el procés del part i atenuar-ne les molèsties.
  • És molt important que la parella participi també de manera activa en els cursos d’educació maternal per ajudar la dona a realitzar els exercicis, proporcionar-li suport emocional i preparar-se conjuntament per a incorporar un nou ésser a la família.
  • Actualment no hi ha raons perquè la dona tingui por del part, ja que el control mèdic de l’embaràs i el part permet de preveure les complicacions que es poden presentar: moltes vegades aquestes es poden evitar i, si es plantegen, es poden solucionar en la majoria dels casos. A més, és important que sàpiga que no té per què experimentar excessives molèsties doloroses, ja que en qualsevol moment del procés es pot recórrer a diverses tècniques per a evitar el dolor.

VOLS VEURE TOT L’ARTICLE?

Dona't d'alta a Enciclopèdia.cat mitjançant l’enllaç https://www.enciclopedia.cat/donat-dalta

i podràs consultar gratis tots els continguts de +enciclopèdia

Llegir més...