OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

☰ Navegació pel sumari

L’art gòtic a Catalunya

Limitar el consum d’aliments i begudes dolços

En les societats desenvolupades, el consum d’aliments dolços, com ara sucre comú, mel, melmelada, caramels, llaminadures, productes de pastisseria i xocolates, com també de begudes dolces, com ara les coles o la majoria de refrescants elaborats industrialment, és molt superior a allò que és aconsellable.

Aquests aliments són desequilibrats des d’un punt de vista nutritiu, ja que són rics en glúcids simples i, per tant, molt energètics, però pobres o mancats completament d’altres nutrients. Així, la ingestió d’aquests aliments cal que sigui moderada, ja que si no l’aportació energètica podria ésser elevada, mentre que la dels altres nutrients, com ara proteïnes, vitamines i minerals, podria ésser insuficient o, si més no, desequilibrada.

VOLS VEURE TOT L’ARTICLE?

Dona't d'alta a Enciclopèdia.cat mitjançant l’enllaç https://www.enciclopedia.cat/donat-dalta

i podràs consultar gratis tots els continguts de +enciclopèdia

Llegir més...