OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques
Ferran Martínez-Garcia

Llicenciat en Biologia (Bioquímica) per la Universitat de València, on defensà la seua tesi doctoral en 1988 sobre neuroanatomia comparada (el cervell dels rèptils). Després d'estades predoctorals a la Universitat del País Basc i a la Vrije Universiteit d'Amsterdam, s'incorporà com a professor a la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, on fundà el Laboratori de Neuroanatomia Funcional Comparada per investigar en l'àmbit de la neurociència comparada i del comportament. El 2014 passà a formar part de la Unitat Predepartamental de Medicina de la Universitat Jaume I (UJI), on imparteix Histologia, al grau de Medicina, i Neurociència de la conducta maternal, al màster oficial d'investigació en cervell i conducta.

Llicenciat en Biologia (Bioquímica) per la Universitat de València, on defensà la seua tesi doctoral en 1988 sobre neuroanatomia comparada (el cervell dels rèptils). Després d'estades predoctorals a la Universitat del País Basc i a la Vrije Universiteit d'Amsterdam, s'incorporà com a professor a la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, on fundà el Laboratori de Neuroanatomia Funcional Comparada per investigar en l'àmbit de la neurociència comparada i del comportament. El 2014 passà a formar part de la Unitat Predepartamental de Medicina de la Universitat Jaume I (UJI), on imparteix Histologia, al grau de Medicina, i Neurociència de la conducta maternal, al màster oficial d'investigació en cervell i conducta. Alhora ha aconseguit refundar el seu laboratori a la UJI (Laboratori de Neuroanatomia Funcional, NeuroFun, grup 27) on desenvolupa la seua tasca investigadora sobre les bases neuroendocrines de la conducta maternal.

Ha dirigit 11 tesis doctorals i nombroses tesines, treballs d'investigació de doctorat i treballs finals de grau i de màster. Ha ocupat diversos càrrecs acadèmics, tant a la Universitat de València com a la UJI, on actualment és vicedegà d'Ordenació Acadèmica i Pràctiques Sanitàries i director del naixent Programa de Doctorat en Ciències Biomèdiques i Salut. Amb totes aquestes tasques ha pogut publicar una vuitantena d'articles en revistes internacionals, així com nombrosos capítols en llibres acadèmics de prestigioses editorials internacionals.

Professor compromès amb la docència i amb els seus estudiants, creu en la seua professió perquè està segur que els seus estudiants faran grans coses en la seua vida personal i professional. Li agrada molt viatjar, llegir, escriure, la música, el cinema i l'esport, sobretot la bicicleta de muntanya i córrer.

Llegir més...