OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

Cronologia dels Països Catalans i del món

El xat, una nova eina per a comunicar-vos amb l’equip d’enciclopèdia.cat

Publicat el 31/08/2017 per mpradas@grec.cat

El portal enciclopèdia.cat estrena una nova prestació per als usuaris registrats: el xat.

Amb aquesta eina, l’equip d’enciclopèdia.cat pretenem mantenir una comunicació directa i immediata amb vosaltres, els usuaris, per a intentar resoldre al moment els dubtes que puguin sorgir mentre consulteu el portal.

Podeu iniciar el xat des de qualsevol pàgina o article del portal clicant sobre la icona que conté dos globus , i que apareix a la dreta i al centre de la pàgina.

Després només cal que escriviu el vostre comentari, consulta, pregunta o dubte, i nosaltres us respondrem immediatament. El xat també us ofereix la possibilitat d’adjuntar un arxiu , desactivar el so d’avís dels missatges de la conversa , rebre al correu electrònic que indiqueu la transcripció escrita de la conversa mantinguda amb nosaltres quan aquesta hagi finalitzat  i, per descomptat, fer servir emoticones.

El nostre horari d’atenció en línia serà de les 9 del matí a les 5 de la tarda, de dilluns a divendres. Fora d’aquest horari, us apareixerà la icona canviada: en lloc d’un globus veureu un sobre obert . Si el cliqueu, també ens podeu deixar el vostre missatge, juntament amb el vostre nom i un correu electrònic de contacte, i us respondrem en les següents hores.

Desitgem que trobeu útil aquest xat, que recordeu que és per a usuaris registrats, i que el feu servir quan us faci falta. L’equip d’enciclopèdia.cat estem sempre a la vostra disposició!

Llegir més...