OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

Qui som

La Fundació Enciclopèdia Catalana és la capçalera del Grup Enciclopèdia. De caràcter privat, es va constituir el 1980 i té com a missió el foment de la cultura catalana, la seva difusió i també la seva internacionalització. Això es fa mitjançant activitats culturals de divulgació de continguts de referència per mitjans digitals (Enciclopèdia.cat), el foment de la lectura (Certamen de lectura en veu alta), el suport a la creació (premis Sant Jordi, Joaquim Ruyra, Folch i Forres, entre altres) i també amb l'activitat editorial del grup d'empreses (Grup Enciclopèdia).

L’inici del projecte es remunta al 29 de desembre de 1965, quan es constituí Enciclopèdia Catalana, SA, com a empresa filial d’Edicions 62, per desenvolupar el projecte de la Gran Enciclopèdia Catalana (GEC), pensat inicialment per Max Cahner i Enric Lluch i amb el suport financer de persones vinculades a Banca Catalana. El primer fascicle va veure la llum tres anys més tard, i la publicació en volums es va iniciar el 1969.

Des d’aleshores, l’empresa ha crescut i ha esdevingut un grup editorial i un referent per a l’edició en català. El Grup Enciclopèdia publica obres de temàtica diversa: obres de referència i diccionaris, grans obres il·lustrades, literatura infantil i juvenil, ficció per a adults i assaig, llibres de text, recursos educatius i continguts en línia.

Cliqueu l'enllaç següent si voleu més informació sobre la Fundació Enciclopèdia

Cliqueu l'enllaç següent si voleu més informació sobre el Grup Enciclopèdia.

Llegir més...