Difusió de la revolució agroalimentària. 1878-2007
Sumari de l’article
- Les pedres parlen
- Les arrels d’algunes multinacionals de l’alimentació
- 1896. Oli d’oliva i fruita seca
- 1925. Llet embotellada
- 1929. Iogurts
- 1927. Gelats
- 1937. Dauets de sopa concentrada
- 1943. La biotecnologia del cacau i del cafè
- 1945. Pa de motlle
- 1946. Cacau soluble
- 1958. Caramels amb pal
- 1962. Una anella de pasta dolça
- 1965. Patates fregides
- 1970. Conserves de marisc
Aquest contingut és +enciclopèdia.
Si ja estàs registrat inicia sessió
Si encara no estàs registrat dona't d'alta
@ Grup Enciclopèdia Catalana
Les vostres dades passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat d'Enciclopèdia Catalana SLU (NIF B08189680) amb la finalitat d'informar-vos dels productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del Grup Enciclopèdia Catalana. Disposeu del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a Josep Pla, 95 - 08019 Barcelona, o per correu electrònic a comunicacio@grec.cat.