L’aprofitament dels recursos vegetals de les boscanes decídues
Sumari de l’article
- Collir sense plantar
- L’ús alimentari de les plantes de les boscanes
- Les amanides i les verdures de bosc
- Els fruits boscans
- El cas dels bolets
- Les plantes per a fer begudes i infusions
- Les plantes per a condimentar i edulcorar
- Les plantes medicinals
- Les plantes cosmètiques, aromàtiques i tintòries
- Les plantes sagrades, simbòliques i màgiques
- Els aprofitaments forestals
- L’activitat agrícola
- La conformació de l’espai agrícola al domini de les boscanes
- El conreu de grans i llegums: els cereals i la soia
- La producció d’hortalisses
- Els fruiters de fruita dolça: les peres, les pomes i les prunes
- Els fruiters de fruita seca: les avellanes, les nous i les pacanes
- Un exotisme plenament integrat: la patata
- El conreu de plantes ornamentals
- L’aprofitament de les pastures
Aquest contingut és +enciclopèdia.
Si ja estàs registrat inicia sessió
Si encara no estàs registrat dona't d'alta
@ Grup Enciclopèdia Catalana
Les vostres dades passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat d'Enciclopèdia Catalana SLU (NIF B08189680) amb la finalitat d'informar-vos dels productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del Grup Enciclopèdia Catalana. Disposeu del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a Josep Pla, 95 - 08019 Barcelona, o per correu electrònic a comunicacio@grec.cat.