OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

diccionari enciclopèdic

Millores tècniques i de contingut

Cos: 

contacta.jpg

A banda de petites millores en el disseny de les pàgines, darrerament hem introduït al portal alguns canvis que val la pena destacar.

Fusió dels diccionaris enciclopèdics

Cos: 

El portal Enciclopèdia.cat té moltes obres i en tindrà cada vegada més. Allò que és bo a fi de poder disposar de més informació i de major profunditat alhora també pot representar algun problema.

El primer problema que es presenta és el de saber gestionar l’accés als continguts a fi que les consultes del portal siguin fàcils i n’obtinguem respostes el màxim d’acurades i precises. Les eines informàtiques ens ajuden a millorar aquest aspecte i de mica en mica hi anem introduint millores.

El Diccionari enciclopèdic d’historiografia catalana, novetat en el portal!

Cos: 

Aquesta setmana hem ampliat el portal enciclopèdia.cat amb una nova obra: el Diccionari enciclopèdic d’historiografia catalana. Publicat l’any 2003, aquest diccionari vol donar a conèixer la vida, l’obra i el pensament dels historiadors catalans i dels qui, tot i no ser-ho, han treballat o han tingut incidència en la historiografia catalana.

El Diccionari enciclopèdic del cinema a Catalunya, novetat en el portal

Cos: 

El Diccionari enciclopèdic del cinema a Catalunya és una obra de referència que es basa en l’obra homònima, editada en paper per Enciclopèdia Catalana l’any 2005. Recull els noms propis que han destacat en més de 100 anys d'història del cinema a Catalunya, independentment de la llengua en què s'hagi realitzat.

Llegir més...