OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

☰ Navegació pel sumari

Cronologia dels Països Catalans i del món

Conservació i descongelació dels congelats

Els congelats es poden conservar durant uns quants mesos a temperatures iguals o inferiors a -18°C, circumstància que només és possible si es disposa d’un congelador de tres o més estrelles i sempre que aquests aliments es mantinguin dins del congelador. Si, per contra, els congelats es guarden dins del congelador d’una nevera que té menys de tres estrelles, cal consumir-los abans que no passin 3 dies d’haver-los comprat; i si es guarden en el frigorífic, però no dins del congelador, abans que no passin 24 hores.

El temps de conservació dels congelats dins del congelador d’aparells que tenen tres o més estrelles és variable. Així, per exemple, el peix blau, uns 6-12 mesos; les verdures, de 12 a 18 mesos; la carn de boví, fins a uns 12 mesos. Si es tracta d’un aliment envasat congelat, el temps de màxima conservació ha de figurar en l’etiquetatge.

VOLS VEURE TOT L’ARTICLE?

Dona't d'alta a Enciclopèdia.cat mitjançant l’enllaç https://www.enciclopedia.cat/donat-dalta

i podràs consultar gratis tots els continguts de +enciclopèdia

Llegir més...