Compra dels embotits i els formatges
Els embotits i els formatges es consumeixen crus i, per tant, si estan contaminats per microorganismes patògens, és possible que donin lloc a una intoxicació alimentària. Per això, cal tenir una cura extrema a l’hora de comprar-los.
Per tal de prevenir una eventual contaminació és essencial, doncs, que en els llocs de venda s’observin normes de caràcter higiènic, el compliment de les quals convé que comprovi el mateix usuari. En primer lloc, els dependents no han de tocar aquests productes amb les mans, de manera que quan els tallen han de fer servir plàstics o guants nets. En segon lloc, cada un d’aquests productes ha d’ésser tallat amb ganivets d’ús exclusiu: així, un ganivet per a formatges secs, un altre per a formatges frescos i un altre per a embotits. En tercer lloc, cal que aquests productes siguin embolicats amb papers nets i sense usar i està contraindicat l’ús de qualsevol paper imprès, brut o que s’hagi fet servir abans amb una altra finalitat.
VOLS VEURE TOT L’ARTICLE?
Dona't d'alta a Enciclopèdia.cat mitjançant l’enllaç https://www.enciclopedia.cat/donat-dalta
i podràs consultar gratis tots els continguts de +enciclopèdia